lediga jobb
Lediga jobb

Internet-butiks manager sökes.

 Vi söker dig som har god datavana, design kunnande och ser fram emot att tillsammans jobba mot ett gemensamt mål. Du kan jobba självständigt men fungerar bra i grupp.

Arbetsuppgifter:

 I nära samarbete med Marias Fyndbod ta fram en plattform för hennes internet-butik. Du kommer att få mycket att säga till om då det kommer till design/utformning av butiken och val av plattform. 

 Löpande sköta internet butiken, fotografera och skriva texter till nya varor som kommer in i butiken. Du måste kunna ta dig till Ljung, där Marias Fyndbods fysiska butik ligger, minst 1 ggr / vecka för detta arbetet.

Du jobbar hemifrån, vilket kräver att du har tillgång till egen dator med nödvändiga programvaror och lämplig uppkoppling. Vi kan hjälpa dig välja ut lämpliga programvaror för uppgiften. Kamera finns att tillgå.

Vem är du:

 Du är en nyfiken och utåtriktad person, gärna med tekniskt kunnande och med intresse för de produkter Marias Fyndbod kan erbjuda. Du ska kunna presentera produkterna på ett säljande sätt. HTML-kunskaper är nästan ett måste.

 Du gillar att jobba fram lösningar tillsammans i grupp, men också att jobba helt självständigt.

Lön:

 Lönen bygger helt på provision på de varor som säljs via internetbutiken.

Kontakta oss på:

Du är mycket välkommen in i butiken för en första presentation och för ev. mer information om jobbet.

maria@mariasfyndbod.se